OKTÓBER- Bűnmegelőzés

2011.10.31. 12:13 - Anu Pappné Melinda

 

 

A Motorosok a Gyermekekért programsorozat októberi hónapja a Bűnmegelőzés jegyében telik. Felkérésünkre  a Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya állt mellénk, és biztosított számunkra nagyszerű előadót: Bak István Őrnagy urat. A bűnmegelőzési program interaktív és sikeres, a fiatalok nem csak válaszoltak a feltett kérdésekre, hanem maguk is tettek fel kérdéseket. természetesen visszakanyarodtunk a Drogprevencióhoz is- "ismétlés a tudás anyja".

 

A kisebbek sem unatkoztak, megdolgoztak a matricákért. Játékos formában tanultunk a bűnmegelőzésről, témaköreink: szemetelés, rongálás, bántalmazás, erőszak, közlekedés, lopás.... A kisgyermekek lelkesedése, és együttműködése magával ragadó volt, ismerősként- barátként fogadtak bennünket.

 

Persze az élménymotorozást semmi nem múlhatja felül- viszont hozzá kell tennem, hogy a motorosok jelenléte kulcs a program sikerességéhez, hiszen emiatt a gyermekek az előadásokra is nyitottabbak, és könnyebben eljut hozzájuk a közvetíteni kívánt információ.

További képek:

KÉPEK

Hálás vagyok motoros barátaimnak, akik időt és benzint nem sajnálva ebben a hűvös hónapban is velem tartottak!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hbmotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr723342199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása