Adományok fogadása a Ratbikers MBK-tól

2011.10.05. 16:15 - Anu Pappné Melinda

Szeretném bemutatni a Ratbikers MBK-t (Motoros Baráti Kör), akik hamarosan Motoros Egyesületként folytatják pályafutásukat. Öt , azaz ÖT fiatalemberről van szó, akik Kabán élnek, és képviselik a motoros életet.

A Motorosok a Gyermekekért programsorozattal nem csak felkészíteni szeretnénk az állami gondozásban élő gyermekeket az életre prevenciókkal, előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal...A BAGE munkásságának ez csak egy apró szelete. Igyekszünk kiépíteni Patrónus Rendszerünket az észak-alföldi régióban, és a lehető legtöbb támogatást megadni a gyermekeknek, és intézményeknek, legyen szó anyagi juttatásról, adományokról, vagy akár önkéntességről.

 

 


 

Nem sokkal azután kerestek meg , amikor elkezdtük népszerűsíteni a Vodafone- Főállású Angyal 2011 pályázatára íródott programsorozatunkat. Egyszerű beszélgetés volt, jelezték, hogy szívesen gyűjtenek a gyerekeknek ezt-azt, ha elfogadjuk, attól függetlenül, nyerünk-e, vagy nem. Elfogadtuk. Ők pedig komolyan vették. A minap már azért hívtak, mikor is tudnám átvenni adományukat. Zavarban voltam, hiszen, mikor lesz még Mikulás- (akkorra tervezzük az ajándékozást a gyerekeknek...).

Kedden az irodában vártam őket. Pontosan érkeztek, hárman, két autóval...két telepakolt autóval. Alig fért be a kis irodánkba , amit hoztak. Játékok, cipők, minőségi ruhák , szandálok (ÚJAK!), hajbavalók (ÚJAK!)....sorolhatnám. Pakoltak és pakoltak...én pedig, nem találván a megfelelő köszönő szavakat, fényképeztem.

Hogy miért is vagyok mai napig megdöbbenve... Olyan nehéz ma támogatókat találni. Annyi jól menő vállalkozás van, akiknél kulcsolhatunk, és reklámért cserébe talán kapunk repianyagot.... Egy maroknyi önzetlen fiatal motoros azonban magának érezte felhívásunkat. Önkéntesen gyűjtöttek, és kopogtattak be mindenhova, Önköltségen szállították el két autóval ami összejött, és teljesen Önzetlenül.

Céljuk, hogy képviselhessék Kabán és környékén a motoros életet, és hogy létrehozzanak egy értékes Motoros Közösséget.  Fontosnak tartják, hogy hirdethessék: "a motorosok jó emberek" , és tesznek is érte.

A BAGE (Bihari állami gondozottak Egyesület) nevében szeretnék köszönetet mondani: Soltész Dávidnak, Nagy Lászlónak (Hajas), Halász Zoltánnak, nyilas Lászlónak, valamint Nagy Ádámnak (Nagyi).

A HBME (Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület) nevében pedig szeretném elismerésünket kifejezni, hiszen ma ismét bebizonyosodott, Motoros Összetartás VAN,  valamint biztosítani a Ratbikers ME-t támogatásunkról!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hbmotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr73280360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása