Illa-berek- avagy- a motorosok jó emberek

" Motorosok a Gyermekekért"

Linkblog

Friss topikok

Motorosok a Gyermekekért Programsorozat megnyitója

2011.08.23. 17:01 - Anu Pappné Melinda

2011. augusztus 23.- 9:30: Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat- Árpád Terem

Motorosok a Gyermekekért Programsorozat megnyitója

Nagy szükségünk van a nyilvánosságra, hiszen projektünk sikeressége és fenntarthatósága nagyrészt azon múlik, mennyien állnak mellénk.

Rendezvényünket Bodó Sándor úr, a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat elnöke nyitotta meg, mely nagy megtiszteltetés volt számunkra. Állami Gondozott gyermekek konferáltak fel bennünket, - ettől az egész olyan "valóságos" lett.

Intődy Gábor úr, (Vodafone Magyarország Zrt. belső kommunikációs és társadalmi felősségvállalás vezetője) is megtisztelt bennünket jelenlétével, valamint bemutatta a Vodafone Magyarország Alapítványt, és a Főállású Angyal 2011 pályázatot. Ennek keretei között valósulhat meg 'Motorosok a Gyermekekért" elnevezésű programsorozatunk.

 

Buzás Lajos úr (Bihari Állami Gondozottak Egyesület elnöke) megnyitotta a rendezvényt.  Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan egyesületnél dolgozhatok a következő évben, melynek elnöke a tavalyi év önzetlenségi díjának büszke birtokosa. Emellett magát a BAGE-t nagyrészt volt állami gondozottak alapították, mely egyrészt a hitelességüket sugallja, másrészt nagy tapasztalatukat. Számos rendezvényt bonyolítottak már le önkéntesen, például: Maugli kupa.

A Bage csapata kitett magáért, számomra is meglepetés volt a rendezvény utáni állófogadás (hústálak, üdítők..) melyről gondoskodtak.

 

 

A HBME (Hajdú-Bihari Motorosok Egyesület) vezetősége is képviseltette magát: Papp Sándor (Yellow)- Elnök (balra), valamint Balogh Zoltán (Papu) alelnök (jobbra). Külön hálával tartozok a mi Papunknak, hiszen a sütiktől és a kávéról Ő gondoskodott. Emellett ezer meg ezer dologért lehetünk hálásak neki, a HBME virágzása, a Debreceni Motoros Fesztivál lebonyolítása...és még sorolhatnám, triumvirátusunk gyümölcse. A HBME a következő évben, és remélhetőleg akár évtizedben a Bage mellé áll motorosaival, és támogatja a programsorozatot.

Ezután rajtam volt a sor, lehetőséget kaptam, hogy bemutassam a programunkat, és azokat az embereket, szervezeteket, akik segíteni fogják munkánkat.

Informatikai háttér: - Dimény István - Zigi.hu - informatikai szolgáltató, közvetítő

Drogprevenció: - Magyar Ökumenikus Segélyszervezet- Kiss József úr vezetésével, Kathy Ágnes és Dudás Péter együttműködésével.

Bűnmegelőzés, Balesetvédelem: - Hajdú-Bihar Megyei Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési, valamint balesetvédelmi alosztálya- Patakvölgyi Rudolf rendőrszázados képviseletében

Közlekedésbiztonság: - Közlekedés Biztonságáért Alapítvány - Cseppentő Lajos úr képviseletében, Szabó József úr közreműködésével

Pályaválasztás, Gazdálkodj Okosan: - Péter Diana és csapata (szocped),  Kertész Viktória, Barna Krisztina, Nagy Tibor..

Egészségvédelem: - Kerekes Tamás (mentő ápoló), Kerekesné Dávid Réka, Tarcsi Orsolya (Tori)- tréner,

Önvédelem, Személyvédelem, Vagyonvédelem- technikai oktatás és bemutató: - Szabó József (Joe) (katonai közelharc kiképző)

Internetes jelenlét facebook: : - MotaMot Alapítvány, Széles út Csapata, Kobakkendo Hungary, Honda Gold Motor No1 Kft, Elhunyt Motorosok Emlékére, Szedlák Ferenc (HBME), Szabó Gyula Tamás, Nichifor Andrea, Sutyinszky Tímea, Szabó József, Papp Melinda, Kiskunlacházy Gokart, Rézcímke Termékek....

Jelenleg együttműködési megállapodást készülünk aláírni a Debreceni Polgárőr Egyesülettel, és számos önkéntes jelezte, hogy szívesen csatlakozna mozgalmunkhoz.

Emellett egy kabai motoros csapat, a Ratbikers MBK is felajánlotta aktív segítségét, és maguk is gyűjtésbe kezdenek, hogy karácsonykor minél vastagabb puttonnyal tudjuk meglátogatni a gyerekeket.

Vári Zsombor, és Hajdúszoboszlói Motoros Baráti Köre is biztosított bennünket szakmai támogatásukról.

Bízom benne, hogy nagyon sokan tartanak bennünket érdemesnek a támogatásra, esetleg vesznek példát rólunk és lépnek a nyomdokainkba.

Széles utat Minden kedves olvasónak:

Anu Pappné Melinda

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://hbmotorosok.blog.hu/api/trackback/id/tr103173948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása